Tiistai 17.8. - lauantai 21.8. oli orientaatio. Siellä oli niin kivaa, että on ihan ikävä sinne :D Pääsi puhumaan suomea muiden suomalaisten kanssa, tapasi paljon mukavia ihmisiä, oppi hollannin kieltä ja kulttuuria...

Herätys oli joka päivä kello 7.45. Eli noin varttia vaille kahdeksan joku YFUn tyypeistä koputti oveen. Ja koputti niin kauan, kunnes joku meni avaamaan oven. Klo 8-9 oli aamupala ja sitten 9.30 nederlands les. 10.30. kahvitauko. kello 11 osalla oli nederlands les, osalla oriëntatieles (minulla oriëntatie). Oppitunnin jälkeen oli lounas (leipää! ei lämmintä ruokaa. Hollantilaiset ei syö lämmintä lounasta) ja 13.30. taas osalla hollannin tunti, osalla orientaatio. Sitten oli teetauko, jonka jälkeen kaikilla nederlands les. Hollannintunnin jälkeen oli aina jotain pelejä. 18.00. oli illallinen ja 19.30. kahvi. Joka ilta oli bileet :) Hollannissa 16v. saa juoda olutta mutta minä ja monet muutkin juotiin vain limsaa. Kivaa oli, musaa ja tanssimista ja ihmisten kanssa juttelua :)

Perjantai-iltana oli landenpresentaties eli kaikki esitti jotain omaan maahansa liittyvää. Oli esim tanssiesityksiä, musiikkia, huumoria. Me suomalaiset pidettiin tietokilpailu Suomesta.